Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zenei élet Tordason képes leírás - Tordas.tlap.hu
részletek »

Zenei élet Tordason - Tordas.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tordas.tlap.hu » Zenei élet Tordason
Keresés
Találatok száma - 8 db
A falu szülötte, Cseh Tamás

A falu szülötte, Cseh Tamás

Cseh Tamás és családja összeforrt Tordas múltjával és jelenével. 1943. január 22-én született Budapesten, de 13 esztendős koráig Tordason lakott a család, mivel a tehetséges apa a Hangya mintafaluba kapott meghívást.

Copy Con Tordas című száma

Copy Con Tordas című száma

Itt meghallgatható a Copy Con magyar zenei formáció Tordasról írt száma, mely tulajdonképpen Tordast beépítette napjaink köztudatába. A dal kapcsán megismerjük és énekeljük Tordas látnivalóit, képet kapunk a vidéki életről, valamint megbizonyosodhatunk arról, hogy a kis falu a világ közepe - ahol mindig kék az ég.

Fösztivál hivatalos honlapja

Fösztivál hivatalos honlapja

A szervezők célja, hogy a térség fiataljait összehozzák, újat mutassanak nekik, a fővárosiak meg betekintést nyerhessenek, hogy mégis van élet a Budapest táblán túl. Azt szeretnék, hogy ez legyen egy jó bemutatkozási lehetőség és egyben egy fieszta a művészeknek és legyen egy nagyon különleges atmoszférát, stílust és minőséget képviselő esemény a vendégeknek, szomszédoknak, barátoknak és ismeretlen látogatóknak egyaránt.

Fösztivál myspace oldala

Fösztivál myspace oldala

2006. november 18-án ebből született meg az első Fiatalok Összművészeti Fesztiválja, azaz a Fösztivál. Saját kedvtelésükből csinálták, de kiderült, hogy régóta szomjazott közönség egy laza, feszültségektől, reklámoktól, tömegtől mentes, művészetet közvetítő bulira, azaz egy antifesztiválkára'. Így nem volt kérdéses a folytatás: a következő júliusi mámorban két helyszínen, színdarabbal, kiállítással, koncertekkel, kürtöskaláccsal, lampionokkal és sok-sok felszabadult emberrel.

Szivárvány Együttes

Szivárvány Együttes

A Szivárvány együttes, a Fővárosi Önkormányzat fenntartásában működő Értelmi Fogyatékosok Otthona lakói részvételével, 1998. szeptemberében alakult. Az oldalra videókat és képeket töltenek fel, illetve az aktuális hírek alatt megtaláljuk a fellépések listáját is.

Tordas Rádió bemutatása

Tordas Rádió bemutatása

A Tordas Rádió Magyarország első kisközösségi rádiója. Kalózrádióként a leghosszabb ideig működött Magyarországon. Eredetileg a falu határain belül volt hallható, szlogenje szerint: Falutáblától falutábláig, mely az internet segítségével azonban bővült, bárki számára elérhető rádióvá nőtte ki magát.

Tordas Rádió online hallgatása

Tordas Rádió online hallgatása

A linkre kattintva az első kisközösségi rádió, a Tordas Rádió online adása érhető el. Így már széles közönség hallgathatja az alternatív zenei rádiót és a különlegesebbnél különlegesebb adásokat. Aki a vidéki élet után vágyakozik néha, itt még madárcsicsergést is hallgathat a különböző zenei ízléseket ötvöző kis rádió palettáján.

Videóriport a Tordas Rádióról

Videóriport a Tordas Rádióról

Közel egy órás videó riport a méltán népszerű Tordas Rádió keletkezéséről és történetéről, mely eredetileg falu táblától falu tábláig volt fogható. Átfogó bemutatás a rádió készítésről és működtetéséről, a rádió szerkesztőjének tolmácsolásában.

Tuti menü